Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava va construi o grădiniţă în Campusul de la Moara

Rectorul interimar al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, a anunţat, vineri, că instituţia de învăţământ superior va construi o grădiniţă în Campusul de la Moara.

„Cu finanţare dintr-un împrumut al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, vom construi o grădiniţă în Campusul II, ca bază practică şi de cercetare pentru Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei”, a spus Dimian.

El a precizat că acesta este al doilea obiectiv din Campusul II al universităţii după ce, în martie, universitatea a predat 1 ha de teren Companiei Naţionale de Investiţii, împreună cu documentaţia necesară, pentru construcţia unui Cămin studenţesc.

„Lucrările la ambele obiective ar trebui să înceapă, cel târziu, în primăvara anului viitor”, a menţionat rectorul interimar al USV, Mihai Dimian.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: