Premiaţi la etapa naţională a Concursului de chimie „Petru Poni”

Trei liceeni ai Colegiului Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc au fost premiaţi la etapa naţională a Concursului de chimie „Petru Poni” pentru elevii care studiază la filiera tehnologică, desfăşurat la Constanţa, în perioada 8-11 iunie 2018.

Potrivit IŞJ Suceava, Ioan Bida, din clasa a XI-a, a obţinut premiul al II-lea, Claudiu Ţicaleac, clasa a IX-a, a obţinut premiul al III-lea, iar elevul Grigore Ungureanu, clasa a IX-a, a obţinut Menţiunea MEN, toţi fiind elevi ai Colegiului Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc.

Elevii sunt îndrumaţi de profesoarele Virginia Corbotiuc şi Maria Baltag.

De precizat este că la etapa naţională a Concursului de chimie „Petru Poni” pentru elevii care studiază la filiera tehnologică au participat 150 de elevi ai claselor IX-XII din ţară, iar lotul judeţului Suceava a fost format din cinci elevi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: