Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, confirmat de Congresul partidului vicepreşedinte naţional

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, viceprimarul Marian Andronache, a fost ales vicepreşedinte naţional al PMP în cadrul Congresului desfăşurat sâmbătă.

Potrivit unui comunicat de presă al PMP Suceava remis luni, Partidul Mişcarea Populară şi-a ales sâmbătă, 16 iunie 2018, în Congres, preşedintele şi noua echipă de conducere.

Prin votul celor 2500 de delegaţi, dintre care 50 din Organizaţia PMP Suceava, deputatul Eugen Tomac a fost ales în funcţia de preşedinte al partidului, deputatul Marius Paşcan în funcţia de preşedinte executiv, iar Dorel Onaca în funcţia de secretar general.

Preşedintele Traian Băsescu rămâne alături de Partidul Mişcarea Populară, Congresul conferindu-i titlul de Preşedinte de Onoare.

Viceprimarul Marian Andronache, preşedintele PMP Suceava, face parte din echipa care va conduce Partidul Mişcarea Populară la nivel naţional în următorii 4 ani, echipă în cadrul căreia va duce la îndeplinire responsabilităţile funcţiei de vicepreşedinte.

„Le mulţumim colegilor din ţară pentru încrederea acordată şi mulţumim tuturor membrilor filialei Suceava pentru angajamentul de care dau dovadă în efortul comun pe care ni l-am asumat”, se arată în comunicat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI