Concert de jazz susţinut de trupa Gerdband

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava organizează miercuri, 20 iunie a.c., de la ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, un concert al trupei germane Gerdband.

„Aflată în turneu în România, trupa vine să cânte cele mai apreciate piese de pe cel mai recent album, Nevertheless, care propune un amestec interesant de jazz modern, îmbinat cu sunete parţial clasice, parţial pop. La baza acestora stau teme antrenante şi improvizaţii complexe. Compozitorul şi liderul trupei a creat ceva diferit, şi împreună cu basistul Mario Fadani şi percuţionistul Dirik Schligen creează ceva special şi preţios. Rezultatul este un album care de la prima până la ultima notă, oferă plăcere şi captivează prin profunzimea lui”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, Gerdband este o formaţie excepţională, care generează un sunet distinctiv. Toţi cei trei membri ai trupei sunt specialişti în tehnică şi improvizaţie, cu o pasiune profundă pentru instrumentele lor. Trioul interpretează exclusiv compoziţiile originale ale lui Gerd Baier, ceea ce permite dezvoltarea propriilor idei muzicale ale tuturor membrilor.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru publicul larg şi de 5 lei pentru studenţi, elevi şi pensionari. Biletele se pot achiziţiona de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor şi on-line de pe ccs-sv.ro ; biletesuceava.ro. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: