Excelenţa se premiază în comuna Udeşti

Vineri, 15 iunie a.c., a avut loc festivitatea de premiere a elevilor merituoşi de la Şcoala Gimnazială „Acad. H. Mihăescu” Udeşti.

La ceremonia desfăşurată în Căminul Cultural „Mircea Motrici” Udeşti au participat plini de entuziasm şi emoţie elevi, părinţi, bunici, cadre didactice, directorii şcolii, primarul şi viceprimarul comunei Udeşti.

Festivitatea a debutat cu un mesaj din partea directorului şcolii, prof. Marius Constantin Golea, care i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele obţinute în acest an şcolar.

Şase elevi din comuna Udeşti, care au încheiat anul şcolar 2017-2018 cu media anuală 10, au fost premiaţi de şcoală şi Primăria Udeşti.

Elevii au primit „diplome de excelenţă” din partea conducerii şcolii şi bani din partea Primăriei Udeşti. Domnul primar Cristea Ostrovan a înmânat fiecărui elev cu media anuală 10 câte 300 de lei, astfel dorind să sprijine performanţa şcolară a elevilor udeşteni. Dintre cei 6 şase elevi premiaţi, elevul Lăcătuş Darius Otniel (Şcoala Gimnazială Poieni) a mai primit 1000 de lei din partea Primăriei şi Consiliului Local pentru performanţa obţinută la Olimpiada de matematică a satelor, dar şi la alte concursuri şcolare.

După acest frumos şi emoţionant moment, elevii, însoţiţi de părinţi şi de bunici, au aşteptat cu emoţie în suflet momentul acordării premiilor de către învăţători şi diriginţi.

„În cadrul acestui eveniment, au fost premiaţi şi elevii care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute la olimpiade, competiţii, concursuri şcolare şi extraşcolare. Fiecare medalie, fiecare cupă, fiecare diplomă, ori distincţie demonstrează că avem elevi pasionaţi, competitivi şi cadre didactice implicate” ne-a comunicat prof. Victoriţa Cojocaru.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI