Aţi văzut aceste persoane?

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare, solicitând ajutorul oricărei persoane care poate oferi relaţii cu privire la existenţa unui bărbat din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani. În vârstă de 30 de ani, acesta se numeşte Alexandru Moisa, care, pe parcursul săptămânii trecute, a dispărut de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, bărbatul are o statură astenică, înălţimea de aproximativ 1,70 metri, o greutate de 70 kg, părul şaten tuns scurt şi cu calviţie în partea frontală şi superioară. Ca semn particular poartă barbă lungă. La momentul dispariţiei, botoşăneanul purta o bluză cu mâneci lungi de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare neagră şi bocanci de culoare maro.

Tot poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare şi a altei persoane dispărute: Ioan Ciornei, în vârstă de 54 de ani, din comuna Cacica, sat Pîrteştii de Sus, care, în prima zi a acestei luni, a dispărut de pe raza localităţii de domiciliu iar de atunci nu s-a mai putut lua legătura cu el. Având o înălţime de circa 1,80 metri, bărbatul are o constituţie atletică, ochi verzi şi părul grizonat. Ca semn particular, la ochiul stâng, pleoapa este căzută şi acoperă o parte a ochiului. În momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni tip costum de culoare închisă, pantofi de culoare neagră şi cămaşă de culoare albă cu mânecă scurtă, iar pe cap purta o şapcă de culoare albă. În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, sunteţi rugaţi să apelaţi Poliţia prin numărul de telefon 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: