Incendiu provocat de un cablu electric defect

O gospodărie din comuna Fundu Moldovei a fost cuprinsă de flăcări, joi, 14 iunie a.c., incendiul fiind anunţat printr-un apel la 112, la ora 23.00.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fundu Moldovei, au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

„La sosirea echipajelor, ardea acoperişul unui grajd, construit din lemn, cu pericol de propagare la casa de locuit”, a spus Găleată, menţionând că incendiul a fost lichidat la ora 0.20.

În urma incendiului au ars acoperişul grajdului pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp, podul de grinzi din lemn pe 10 mp şi circa o tonă de fân.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect”, a precizat slt. Alin Găleată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat locuinţa proprietarului, cu bunurile aferente. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI