Cezar's

Soluţia de pe urmă

Ambiţie. O singură ambiţie este legitimă: aceea de a fi mai bun! (Monseniorul Ghika)

Bideu. Doi poliţişti la biserică. Unul dintre ei îl întreabă pe preot, care avea braţul în ghips:  –  Fiule, m-am împiedicat de bideu şi mi-am rupt mâna. Ies poliţaii din biserică şi primul îl întreabă pe al doilea: – Ce dracu e ăla bideu??? – Eu de unde dracu să ştiu, sunt mai bine de zece ani de când nu am mai fost la biserică!

Creion. Când NASA a început trimiterea de astronauţi în spaţiu, s-a  descoperit că pixurile nu funcţionează în stare de imponderabilitate. Pentru a  rezolva problema, oamenii de ştiinţă americani au cheltuit 12 miliarde de dolari  şi s-au chinuit zece ani ca să realizeze un pix care să scrie chiar şi în lipsa gravitaţiei, ţinut cu susul în jos, sub apă, pe orice suprafaţă, inclusiv sticlă  şi la orice fel de temperatură, de la condiţii de îngheţ până la 300 grade C. Ruşii au folosit… un creion.

Femei. O femeie nu se îmbracă neapărat frumos ca să impresioneze un bărbat, ci ca să enerveze altă femeie… Îmi plac femeile care mă surprind, dar sunt de părere că totuşi ar trebui să semnalizeze şi ele – măcar din când în când –  când intră în intersecţie…

Interior. De câte ori n-aţi auzit femeile spunând: “Exteriorul nu  contează atât de mult, mai important este ce se află în interior!” Tot timpul  încerc să îmi dau  seama dacă ele s-au mai gândit şi la altceva în afară de  portofel…

Lecţii. Rusul Mihail Litvak, unul dintre cei mai recunoscuţi psihologi la nivel mondial, dezvăluie câteva lecţii care ne vor face viaţa mai uşoară. El a fost primul care a dezvoltat un sistem de soluţionare a conflictelor şi tot primul care l-a aplicat în practică. Important este să înveţi să te înţelegi pe tine şi să îi accepţi pe alţii.

  1. Dacă o persoană nu are nimic bun de spus despre sine, dar vrea să vorbească, va începe să-i vorbească de rău pe alţii. 2. Depresia este un dar oferit omului pentru a se gândi la propria persoană.3. Nimeni nu părăseşte pe nimeni, pur şi simplu unul merge mai departe. Cel care rămâne în spate, crede că este părăsit.4. Dacă ai o părere bună despre tine, de ce mai ai nevoie ca şi altcineva să gândească bine de tine? 5. Fă ceea ce-ţi doreşti fără a cere permisiunea, pentru că nu ştii dacă ţi se va da acordul. 6. Capacitatea de a iubi şi îndura singurătatea este un indicator al maturităţii spirituale. Cele mai bune lucruri le facem în singurătate. 7. Persoana imatură de multe ori ştie, dar nu este capabilă. Cea matura nu doar ştie, ci şi poate. Prin urmare, cea imatură critică, iar cea matură face. 8. Nu cunosc calea spre succes. Dar ştiu calea spre eşec – dorinţa de a fi pe placul tuturor. 9. Nu există logică masculină sau feminină, există capacitatea sau incapacitatea de a gândi corect.10. Vrei să îţi cunoşti cel mai mare duşman al tău? Priveşte în oglindă. Fă-i faţă lui – restul duşmanilor se vor împrăştia. 11. Atinge succesul – vor trece supărările.12. Să vorbeşti cu prietenii este plăcut, iar cu duşmanii este util.13. Există doar un singur motiv bun pentru a distruge relaţii şi a demisiona de la locul de muncă – imposibilitatea creşterii personale în circumstanţele existente. 14. Mai bine comunici cu o carte bună, decât cu un om pustiu. (Devorbacutine.eu)

Retard. Soţul vine acasă şi-o prinde pe soţie cu amantul în pat… Şocat, întreabă, urlând:

 – Ce se întâmplă aici !!!? Soţia se uită la amant şi comentează confidenţial: – Nu ţi-am spus eu… că-i cam încet la minte…?!!

Soluţie.  Problemele Ucrainei pot fi rezolvate rapid doar dacă pun la conducere  politicieni români. Fură ăştia tot,  în 2-3 ani. Nu mai au de ce veni ruşii!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: