„Şcoala Bobocilor şi Boboceilor”, ediţia a III-a, la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava

Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava organizează cea de-a III-a ediţie a taberei de vară „Şcoala Bobocilor şi Boboceilor”.

Potrivit reprezentanţilor colegiului sucevean, „Şcoala Bobocilor şi Boboceilor” se va desfăşura în perioada 27 august – 7 septembrie a.c., la sfârşitul vacanţei de vară, fiind adresată bobocilor de clasa a IX-a şi boboceilor din clasa a V-a, admişi la CNPR, participarea la toate activităţile taberei fiind gratuită.

Înscrierea la cursurile şcolii de vară se face odată cu depunerea dosarului de înscriere la CNPR, în perioada 10 – 13 iulie 2017, pentru elevii claselor a IX-a şi la depunerea dosarului de transfer pentru elevii clasei a V-a.

„Urmăriţi site-ul nostru, cnprsv.ro şi pagina oficială de facebook a şcolii, www.facebook.com/ CNPRSV, pentru a fi la curent cu oferta ce va fi completată periodic. De asemeni, puteţi să vă familiarizaţi cu acest tip de activitate accesând site-ul nostru la secţiunea Activităţi extraşcolare/Tabere de vară, unde găsiţi informaţii despre Şcoala bobocilor 2016 şi Şcoala bobocilor 2017.

În toate aceste activităţi vă vor sta alături profesorii liceului, viitorii voştri diriginţi, voluntari – elevi ai liceului din clasele mai mari, membri ai cercurilor şi cluburilor şcolii şi, nu în ultimul rând, foşti elevi ai liceului, în prezent studenţi la universităţi de prestigiu din ţară şi din străinătate. Ne vom cunoaşte, vă veţi cunoaşte noii colegi şi profesori, vă veţi integra treptat în viaţa şcolii noastre şi sperăm că veţi deveni, cât de curând, membrii unei mari familii – FAMILIA CNPR!”, au anunţat reprezentanţii instituţiei de învăţământ. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: