Ioan Stan a cerut înlocuirea lui Nechifor din funcţia de secretar al grupului parlamentar de prietenie cu Qatar

Preşedintele Grupului Român al Uniunii Interparlamentare, senatorul PSD de Suceava Ioan Stan, preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, a cerut Birourilor Permanente ale celor două camere ale Parlamentului să modifice componenţa unor grupuri de prietenie parlamentară după ce parlamentari ai PSD au părăsit partidul.

Între propuneri se află şi înlocuirea lui Cătălin Nechifor, fost preşedinte al PSD Suceava, din funcţia de secretar al grupului parlamentar de prietenie cu statul Qatar.

Nechifor a remarcat pe pagina sa de socializare că are noroc că nu face parte din grupul interparlamentar Kmrzy, pentru că ar fi fost scos şi de acolo.

„Nu trebuie să fii expert să dai în bobi, pe principiul să nu uiţi Darie sau în limbaj internaţional «poliglod» from Sarah with love, azi m-au propus să mă zboare şi din funcţia din grupul de prietenie cu Qatar, unde nu eram «decât» secretar. Nu-i cu bănat, să nu creadă cineva că mă cramponam de funcţii, mai ales că la cea de vicepreşedinte al Comisiei de administraţie publică din Camera Deputaţilor am anunţat că renunţ, la pachet cu demisia din grupul PSD. Noroc că nu fac parte şi din grupul intreparlamentar Kmrzy că mă trezeam scos şi de acolo”, a comentat Nechifor situaţia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: