Lucrările de pe strada Vasile Bumbac vor fi finalizate până la „Zilele Sucevei”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a verificat luni dimineaţă, la prima oră, stadiul lucrărilor de pe strada Vasile Bumbac, din centrul oraşului.

„Până la sărbătoarea «Zilele Oraşului», lucrările vor fi finalizate”, a anunţat primarul Ion Lungu.

El a precizat că această stradă este reabilitată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală – PNDL.

Totodată, Ion Lungu a anunţat că odată cu finalizarea acestei lucrări se încheie şi proiectul „Reabilitarea Zonei Centrale a Municipiului Suceava”, care a cuprins străzile Nicolae Bălcescu, Ciprian Porumbescu, Libertăţii, Ştefan cel Mare, Vasile Bumbac, realizarea parcărilor subterane, precum şi a zonei pietonale de la Biserica Sf. Dumitru până la intersecţia cu strada Mitropoliei, prin faţa Casei de Cultură şi a Consiliului Judeţean.

Precizăm că reabilitarea străzii Vasile Bumbac a început în data de 12 martie a.c., urmând să fie refăcută strada pe o lungime de 337de metri, lăţimea părţii carosabile fiind de 6 m – 7 m, cu o suprafaţa totală a străzii de 2349 mp. Totodată, vor fi refăcute trotuarele pe o suprafaţă totală de 1.550 mp şi vor fi înlocuiţi 28 de stâlpi de iluminat cu înălţimea de 9 metri şi 5 stâlpi de iluminat cu înălţimea de 4 metri. Stâlpii de 9 metri vor fi dotaţi cu corpuri de iluminat tip LED.

Valoarea totală a lucrării este de 1.054.290,45 lei, la care se adaugă T.V.A. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI