Circa 3.000 de membri PSD Suceava vor merge la Bucureşti pentru a participa, sâmbătă seara, la mitingul împotriva abuzurilor

Un sfert din membrii PSD din judeţul Suceava, respectiv aproximativ 3.000 de persoane, ar urma să participe, sâmbătă seara, la mitingul organizat de PSD împotriva abuzurilor care sunt în această ţară.

Potrivit preşedintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, la mitingul de sâmbătă vor merge circa 3.000 de membri de partid care se vor deplasa cu autocare, microbuze sau cu maşini.

Mitingul ar urma să înceapă la ora 20 şi să dureze o oră şi jumătate.

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, luni, că pentru participarea la miting costurile vor fi suportate de organizaţiile judeţene, dar că vor fi şi sprijinite de organizaţia naţională filialele care nu au sumele de bani suficiente.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că acest mitig este împotriva abuzurilor şi pentru respectarea democraţiei.

Mitingul PSD ar urma să se desfăşoare la o zi după ce liderul partidului, Liviu Dragnea, va afla decizia judecătorilor ICCJ în cazul aşa numitelor angajări fictive la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: