Nataţie, Campionatele Internaţionale ale României

Performanţe remarcabile pentru sucevenii Călin Stafie, Antonia Niţu şi Sebastian Croitor

Timp de 4 zile, săptămâna trecută, la Bucureşti, s-au desfăşurat Campionatele Internaţionale ale României la Înot. Suceava a fost reprezentată în competiţie de Călin Stafie, Antonia Niţu şi Sebastian Croitor.

Sportivii pregătiţi de profesorul Cezar Moscaliuc au reuşit să-şi doboare recordurile personale şi de patru ori să urce pe treptele podiumului de premiere la categoria juniori.

Antonia Niţu s-a clasat a treia în proba de 200 metri spate şi pe locul secund în proba de 4×100 metri mixt feminin cu echipa Steaua Bucureşti, în timp ce Sebastian Croitor s-a clasat pe locul 2 în probele de 4×100 metri liber şi 4×100 metri liber combinat (două fete şi doi băieţi) împreuna cu echipa Steaua Bucureşti.

Atât Antonia Niţu, cât şi Sebastian Croitor şi-au realizat încă o data baremurile pentru intrarea în lotul naţional al României.

„Îi felicit pe sportivii noştri şi le urez succes în continuare şi vacanţă plăcută pentru că a fost ultimul lor concurs din acest an şcolar. Mulţumim celor care ne sprijină şi sunt alături de noi de fiecare dată, conducerea LPS Suceava, a Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, directorului CSU Suceava, Sorin Raţă, domnului Cătălin Bunduc şi Victoria 21 Gym, Mado Suceava şi doamnei psiholog Irina Babău”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: