Rugbi, juniori Under 16

CSŞ Gura Humorului, campioană naţională!

CSŞ Gura Humorului a devenit campioană naţională la rugbi cu echipa de juniori sub 16 ani. Formaţia pregătită de Andrei Varvaroi şi-a asigurat medaliile de aur, după ce s-a impus pe stadionului „Tineretului”, în finala campionatului, în faţa celor de la CSŞ Bârlad, cu scorul de 32-19 (7-0).

În ultimul act al competiţiei, punctele echipei sucevene au fost marcate de Mihnea Barău (două eseuri), Alin Conache (un eseu, o transformare şi o lovitură de pedeapsă), Ciprian Nichitean (un eseu şi o transformare) şi Robert Cioltan (un eseu).

CSS Gura Humorului (primul XV): Vlăduţ Surcan, Sebastian Vasilovici, Răzvan Bârsan, Alexandru Buhăescu, Andrei Floriştean, Alex Limbosu, Adrian Cojocariu, Leonard Gavriliu, Laurenţiu Pojar, Alin Conache, Claudiu Cuciureanu, Ciprian Nichitean, Robert Cioltan, Mihnea Barău şi Alexandru Bandol. Pe parcurs au mai intrat: Robert Florea, Petru Prislopan, Dumitru Grămadă, Robert Simirea, Ştefan Ajităriţei, Mihai Daraban, Gabriel Bivol şi Ioan Antonesei. Vlad Fidău şi Ilie Cătuna nu au jucat din cauza accidentărilor.

„Avem o generaţie foarte talentată care a confirmat titlul naţional câştigat anul trecut la rugbi în X. Muncim de cinci-şase ani, cu unii jucători chiar de şapte ani, iar idea este să-i aducem pe toţi la un nivel în care să practice un rugbi modern, eficient şi spectaculos pentru public” a precizat antrenorul Andrei Varvaroi, care a ţinut să mulţumească Primăriei Gura Humorului, Fundaţiei „Te aud România” şi partenerilor DHL România şi BCR pentru sprijinul oferit sportivilor de la CSŞ Gura Humorului.

Cei de la Gura Humorului au primit trofeul şi medaliile de campioni din partea directorului de dezvoltare al Federaţiei Române de Rugbi, Ciprian Popa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: