Atletism, Campionatul Naţional Universitar

Şapte medalii pentru sportivii de la CSU „Ştefan cel Mare” din Suceava

Atleţii de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava s-au întors cu şapte medalii de la Campionatul Naţional Universitar pentru seniori, tineret şi juniori I, competiţie care s-a desfăşurat la Piteşti.

Andrei Gafiţa a reuşit să cucerească medalia de aur la 10 kilometri marş, probă în care locul al doilea i-a revenit unui alt sportiv de la USV, este vorba de Natanael Rotaru. Marius Musteaţă a devenit campion naţional universitar în proba de aruncare a greutăţii şi s-a clasat pe locul 3 la aruncarea discului. De asemenea, Alin Firfirică a cucerit aurul la aruncarea discului şi argintul în proba de aruncare a greutăţii. Cel de-al patrulea titlu naţional universitar al sportivilor de la USV a fost adus de atleta Lenuţa Burueană, în proba de aruncare a greutăţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: