Cătălin Nechifor despre Pro România:

Nu e doar un nou partid politic, ci un proiect care „se merită”

> După Suceava, Brăila, Constanţa şi Bucureşti, sunt convins că şi din alte zone vor veni oameni buni către noi

Deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, coordonator al Pro România pentru zona de nord-est, arată, la o săptămână după ce a anunţat că se alătură proiectului lui Victor Ponta, că mai mulţi foşti colegi din PSD se alătură acestui partid care se doreşte altceva, nu doar un partid pentru a realiza o construcţie în care să creadă fiecare.

„În urmă cu fix o săptămâna discutam cu Victor Ponta despre Pro Romania. Şi despre ce ar trebui să facem pentru ca oamenii să îşi recapete încrederea că putem face ceva bun şi durabil şi în ţara noastră” a arătat Nechifor pe pagina sa de socializare.

El adaugă că, la o săptămâna distanţă, deputaţii Emilia Meirosu, Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului, şi Gabriela Podaşcă, cu care a fost coleg ani de zile în PSD, au venit alături de Victor Ponta în noua construcţie care se doreşte altceva, nu doar un nou partid politic.

„Şi după Suceava, Brăila, Constanţa şi Bucureşti, sunt convins că şi din alte zone vor veni oameni buni către noi. Şi vă spun că e un proiect care se merită! Da, va fi greu, dar important este că vom reuşi! Vom reuşi pentru cei care ne vor lua aşa cum suntem, pentru cei care ne vor ajuta să nu mai repetăm greşelile trecutului şi pentru cei care au puterea să mai creadă în fiecare dintre cei care vor să facă cu adevărat ceva bun pentru România!” a precizat Nechifor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: