Primarul Ion Lungu regretă ce se întâmplă „la fotbal”...

Am spus că sprijin fotbalul, iubesc fotbalul, dar, în acelaşi timp, preţuiesc libertatea

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că regretă situaţia de la echipa de fotbal, arătând că a făcut tot ceea ce a depins de el, că iubeşte fotbalul, dar, în acelaşi timp, preţuieşte libertatea.

„Îmi pare rău cu ce se întâmplă la fotbal. Ca suporter, sufăr, ca primar sufăr. Este clar că am retrogradat. Cu toate acestea, Primăria Suceava rămâne alături de fotbalul sucevean. Fotbalul nu este o problemă electorală, fotbalul este un fenomen social care trebuie să existe” a spus primarul.

El a mulţumit unui singur om: antrenorul Florentin Petre.

„Vreau să-i mulţumesc că a rămas la echipă în aceste condiţii de incertitudine şi, dacă va rămâne mai departe la echipă, are tot sprijinul meu” a spus Ion Lungu.

El a adăugat că, din păcate, mingea este în terenul celor „de la fotbal” în relaţiile cu Primăria, dar clubul nu a participat la licitaţie, nu a plătit datoria şi nu are cazierul fiscal la zi, la fel ca anul trecut.

„Primăria Suceava are 1,2 milioane de lei în buget. Dacă vor merge în Liga a III-a, banii se dau în funcţie de performanţă. Rămânem alături de echipă, să vedem ce se întâmplă, cu ce strategie. Mi-aş dori să revină cât mai repede în eşalonul doi” a spus Lungu.

El a subliniat că nu are ce să-şi reproşeze.

„Am spus că sprijin fotbalul, iubesc fotbalul, dar, în acelaşi timp, preţuiesc şi libertatea. Noi, la Primărie, am făcut tot ce este posibil să ajutăm fotbalul sucevean. Din păcate, sunt acele probleme. M-am bucurat când au apărut noi asociaţi. Se pare că a apărut o dihonie şi acolo, se ceartă între dânşii şi… nu mai vreau să comentez” a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: