Dan Ioan Cuşnir:

Zona de agrement este cea mai mare bătaie de joc la adresa sucevenilor

Liderul Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a declarat, marţi, la Interviurile News Bucovina, că primarul Ion Lungu ar trebui să-şi asume situaţia de la Zona de agrement Tătăraşi şi să nu dea vina pe angajaţi ai Primăriei pentru neregulile semnalate.

Potrivit lui Cuşnir, primarul Ion Lungu trebuia să facă aceste analize ante-factum, nu post-factum.

„Dacă nu ar fi sesizat presa, tăcea mâlc. (…) Zona de agrement este cea mai mare bătaie de joc la adresa sucevenilor” a spus Cuşnir. El a spus că sucevenii au aşteptat 14 ani pentru zona de agrement şi s-au ales cu nimic.

„Sucevenii, de 14 ani, nu au nicio zonă de agrement. Asta le-a dat Ion Lungu după 14 ani: nimic. A apărut această zonă de agrement despre care trebuie să spunem foarte clar că lacurile existau, terenul exista, copacii existau. Cu 1,5 milioane de euro, atât a putut Ion Lungu să facă: nişte alei, nişte băncuţe şi nişte mini-terenuri de sport, un mini-teren de fotbal, un mini-teren de tenis” a spus Cuşnir.

El a adăugat că situaţia devine gravă când se constată diferenţe majore, flagrante, între caietul de sarcini, între contractul de atribuire şi între procesul-verbal de recepţie.

„E vina lui Ion Lungu că el iese şi se împăunează cu tot ceea ce crede el că a făcut pentru Suceava şi când vede că lucrurile încep să scârţâie, dă vina pe oamenii din Primărie” a spus Cuşnir.

El consideră nedemnă această atitudine pentru că oamenii din Primărie au executat ceea ce li s-a spus. „Lungu a pus presiune pe ei: Trebuie să recepţionăm mai repede, trebuie să facem mai repede” a arătat Cuşnir.

El susţine că semnalul de alarmă pe care l-a dat în legătură cu situaţia de la zona de agrement a fost că, fără să fie provocaţi, cei din conducerea Primăriei făceau declaraţii despre lucrările uriaşe de acolo. El crede că în zonă nu a avut loc o decolmatare reală a iazurilor, ci doar una superficială, realizată de angajaţii operatorilor de salubrizare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: