Flashmob pe diferite ritmuri

Studenţii de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, coordonaţi de profesorii care activează la această specialitate, au organizat marţi, 22 mai, un flashmob în apropierea parcului universităţii. La acţiunea programată pentru ora 11.30 au participat şi studenţi de la alte facultăţi, dar şi tineri aflaţi în zona desfăşurării evenimentului. Cei prezenţi au dansat pe diferite ritmuri, dar şi pe muzică live asigurată de un grup de tineri de la Vama, unul dintre membrii grupului fiind student la sport.

Organizatorii evenimentului au scos în evidenţă faptul că această activitate face parte din cele 100 de activităţi dedicate Centenarului Unirii şi derulate în cadrul manifestării Zile şi Nopţi Studenţeşti la USV.

Evenimentul s-a bucurat de o amplă participare, în condiţiile în care mulţi dintre studenţi trebuiau să ajungă şi la cursuri. (M.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: