Bioenergy anunţă că va continua furnizarea de energie termică în regim centralizat în municipiul Suceava

Compania producătoare de energie termică Bioenergy Suceava a anunţat, ieri, după o întâlnire cu primarul Ion Lungu, că va continua furnizarea de energie termică în regim centralizat în municipiu.

Într-un comunicat de presă se arată că în cursul zilei de ieri a avut loc o întâlnire între reprezentanţii companiilor care asigură încălzirea în municipiul Suceava, respectiv Bioenergy Suceava SA şi Thermonet SRL, şi cei ai Primăriei Municipiului Suceava.

„S-a convenit de comun acord continuarea activităţii de furnizare în sistem centralizat a energiei termice în municipiul Suceava şi s-a stabilit un plan de măsuri concret, care să conducă la crearea premiselor necesare livrării, în condiţii optime, a energiei termice în sezonul de iarnă 2018-2019” se precizează în comunicat.

Factorii implicaţi şi-au asumat funcţionarea sistemului de termoficare la parametrii necesari, adaugă sursa citată.

Compania nu a făcut alte precizări privind condiţiile care au fost stabilite în vederea continuării furnizării de energie termică în municipiul Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: