PNL a lansat campania „Opreşte furtul lor. Sunt banii tăi de pensie”

Partidul Naţional Liberal (PNL) anunţă o campanie naţională pentru informarea populaţiei cu privire la necesitatea menţinerii pilonului II de pensii, se anunţă întrun comunicat al partidului.

Campania este intitulată „Opreşte furtul lor. Sunt banii tăi de pensie”.

„Este o campanie de informare pentru cetăţenii care contribuie la pilonul II de pensii, despre intenţia guvernării PSD – ALDE de a realiza un mare jaf” se arată în comunicat.

Potrivit PNL, guvernarea PSD – ALDE pregăteşte adoptarea unui act normativ prin care să se mute banii de la pilonul II de pensii la sistemul public de pensii, adică „să pună mâna pe banii românilor din conturile personale, peste 9 miliarde de euro, şi să-i transfere la sistemul public de pensii”.

Campania PNL, începută vineri, se va desfăşura până la sfârşitul lunii iunie.

„Vom discuta cu cetăţenii pentru a-i informa în legătură cu situaţia pilonului II de pensii; vor fi distribuite pliante, se vor strânge semnături din partea celor care susţin această iniţiativă, vor fi dezbateri” a anunţat PNL. (N.B.) 

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI