Handbal masculin, play-out Liga Naţională

CSU Suceava încheie acest sezon competiţional cu un meci fără miză, la Făgăraş

> Partida va avea loc azi, de la ora 18.00

 CSU Suceava încheie sezonul 2017/2018 al Ligii Zimbrilor la handbal masculin cu un meci lipsit de miză, echipa condusă de Adrian Chiruş şi Iulian Andrei urmând să evolueze azi, de la ora 18.00, în deplasare, la Făgăraş.

În condiţiile în care au asigurat primul loc în play-out, tehnicienii suceveni au anunţat că vor miza în acest ultim meci pe jucătorii care au evoluat mai puţin în actuala ediţie de campionat.

„Suntem bucuroşi că am terminat acest campionat cu bine, un sezon în care am scăpat de emoţii înainte de ultima etapă. Ne-am făcut viaţa uşoară încă de la începutul play-outului şi nu am mai avut aceeaşi presiune ca în sezonul trecut. E un meci care nu mai contează, pentru că nu mai putem pierde primul loc din play-out. De aceea, în acest ultim meci vor juca băieţii care au prins mai puţine minute în acest sezon. Aşa vor avea şansa să se afirme. Nu ţintim un rezultat în mod special la Făgăraş. Sperăm doar să nu ne accidentăm şi să terminăm cu fruntea sus”, a spus secundul Iulian Andrei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI