Controale rutiere la Suceava şi Vatra Dornei

Joi, lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au organizat o acţiune pe raza municipiului, împreună cu echipaje din cadrul Serviciului Rutier Suceava, pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive în rândul participanţilor la trafic şi respectarea regulilor de circulaţie de către conducătorii de motociclete. În cadrul ei au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 12000 lei, dintre care 15 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reţinute două permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare. S-au controlat şi şase motociclete, un motociclist fiind sancţionat contravenţional.

În aceeaşi zi, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a organizat o acţiune punctuală pe raza de competenţă pe linia prevenirii consumului de băuturi alcoolice, a încălcării regimului legal de viteză şi a depăşirilor neregulamentare în rândul conducătorilor auto. Nu mai puţin de 12 conducători auto au fost puşi să sufle în aparatul etilotest. Pentru neregulile depistate, oamenii legii s-au văzut nevoiţi să aplice amenzi în valoare totală de peste 10000 lei şi să reţină două permise de conducere.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI