Senatorul Ioan Stan, despre plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva Vioricăi Dăncilă:

Asistăm, în mare parte, la repetarea scenariului din 2015, pus în scenă cu cinism de acelaşi Klaus Iohannis

Preşedintele PSD Suceava, Ioan Stan, a anunţat că PSD Suceava îşi exprimă totala susţinere faţă de premierul Viorica Dăncilă care a demonstrat în această primă parte a anului 2018 că programul de guvernare PSD – ALDE poate fi implementat sub forma asumată în campania electorală.

„Aflând din presă că Ludovic Orban, preşedintele PNL, a depus o plângere penală la Parchetul General împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o de înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României, am crezut iniţial că este vorba de o fake news” a declarat Stan.

Senatorul a adăugat că s-a confirmat a fi un fapt real şi că nu este vorba de o simplă clovnerie la care te-ai aştepta de la un asemenea personaj, care nu demult îi instiga pe colegii de partid la luptă cu bâta.

„Este de fapt o piesă a unui puzzle mult mai elaborat din care fac parte şi alte personaje pe care ironia sorţii şi naivitatea românilor le-a adus în fruntea ţării şi fac referire în primul rând la preşedintele Klaus Iohannis. Am sentimentul de déja-vu pentru că asistăm, în mare parte, la repetarea scenariului din 2015 pus în scenă cu cinism de acelaşi Klaus Iohannis, scenariu prin care iniţial s-a început urmărirea penală a premierului, apoi s-a reuşit îndepărtarea guvernului social-democrat” a adăugat Ioan Stan.

El şi-a exprimat convingerea că românii nu vor mai accepta încă o dată sfidarea rezultatului unor alegeri democratice, nu vor mai accepta ca din dorinţa susţinerii unor interese străine să fie stopată activitatea unui guvern cu performanţe economice recunoscute în toate statisticile Uniunii Europene.

„Organizaţia Judeţeană PSD Suceava îşi exprimă totala susţinere faţă de premierul Viorica Dăncilă care a demonstrat în această primă parte a anului 2018 că programul de guvernare PSD – ALDE poate fi implementat sub forma asumată în campania electorală” a conchis Ioan Stan. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: