Petiţie împotriva introducerii sensului unic în municipiul Suceava

O petiţie on line a fost lansată, marţi, pe portalul petitieonline.com în care se cere sucevenilor să acţioneze împotriva introducerii sensului unic în municipiul Suceava.

„Dragi cetăţeni, avem dreptul la exprimare. Ne sunt ignorate nevoile, părerile şi drepturile. Suntem discriminaţi de această decizie a autorităţilor de a pierde timp şi bani pe motivul «fluidizarii traficului». Minciuni! Ne vom conforma atunci când îi vom vedea pe domnul viceprimar şi pe specialiştii lui circulând cu autobuzul, cu bicicleta sau pe jos cu copiii în spate! Suntem mulţi care locuim în afara oraşului şi care depindem de maşini pentru a merge la muncă şi pentru a ne duce copii la şcoală!

Se trece la scoaterea pavelelor şi a trotuarelor, la exterminarea spaţiilor verzi, la amplasarea de treceri de pietoni care nu sunt sigure atât pentru pietoni, cât şi pentru şoferi. Trebuie să deschidem ochii şi să ne unim, să realizăm cu toţii că acest sens unic nu este benefic pentru noi! Domnul Lucian Harşovschi ne obligă să ne încredem în SPECIALIŞTI. Tot specialiştii au creat şi parcul din Tătăraşi fără rampe pentru cărucioarele copiilor, parc ce se închide la ora 20. Domnule Lucian Harşovschi sunteţi tată, dumneavoastră cum vă duceţi copiii în parcul Tătăraşi?

Această greşeală nu are scuză. Dacă dumneavoastră, dragi suceveni, nu doriţi ca această acţiune să aibă loc, din orice motiv, alăturaţi-vă acestei petiţii. Noi suntem cetăţenii, noi suntem vocea. Eu mă împotrivesc! Dar împreună poate reuşim să facem mai mult. Împreună poate chiar vom reuşi să ne opunem cu adevărat! Gândiţi-vă la un lucru. Autobuzele şi maşinile electrice vor putea circula în ambele sensuri. Cum vi se pare asta?”, se arată în textul petiţiei.

Autorităţile sucevene intenţionează să adopte un studiu de trafic prin care se va introduce sensul unic pe trei benzi în municipiul Suceava.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a prezentat primele schiţe privind introducerea sensului unic pe trei benzi în municipiul Suceava potrivit studiului de trafic efectuat în municipiu.

Lucian Harşovschi a arătat că se propune ca direcţia de mers (pe trei benzi) să fie dinspre Staţiunea de Cercetări – Spital – Primărie – Tribunal – Parcul Central – Giratoriu parcare subterană – str. Petru Rareş (Piaţa Mare) – Autogară – Modern – Catedrală – Nordic – Lidl – OMV, închizându-se bucla. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: