Cititori - Crai nou - Cititori

Merită toată stima

Prin intermediul ziarului „Crai nou”, doresc să scriu câteva cuvinte despre doi tineri, Mihai Senic, primar, şi Alexandru Tocari, viceprimar, din Stroieşti.

Dând dovadă de pricepere şi prin muncă continuă au reuşit să obţină rezultate bune şi foarte bune.

Am scris de mai multe ori că am fost 32 de ani primar şi secretar la fostul Consiliu Popular Stroieşti, timp în care s-au construit şcoli, căminul cultural, dispensar şi au fost electrificate cele 3 sate ale comunei.

Dar, vă spun sincer, nu am crezut niciodată că drumurile şi uliţele vor fi asfaltate; la fiecare intersecţie, de curând au fost montate semne de circulaţie şi marcaje pentru trecerea pietonilor.

Tot în anul trecut s-a construit un miniteren de sport cu gazon sintetic şi iluminat nocturn, precum şi un mic părculeţ.

Este bine organizată acţiunea de colectare a reziduurilor menajere şi de păstrare a curăţeniei în gospodării şi în afara acestora.

Primarul a sprijinit financiar construirea unei biserici noi în satul Stroieşti.

Personal, cu sprijinul dumneavoastră, am publicat un mic articol prin care rugam credincioşii să sprijine financiar construirea locaşului de cult din sat. În urma acestui apel făcut şi cu ajutorul dumneavoastră, s-a reuşit ca biserica să fie ridicată şi acoperită, pentru care, în numele enoriaşilor şi al preotului Gh. Hapca, ţin să vă mulţumim sincer şi să vă dorim numai bine.

Totodată, având acest prilej, apelăm din nou la bunăvoinţa celor cu credinţa în Dumnezeu şi posibilităţi financiare să ajute cu sume de bani pentru terminarea şi darea în folosinţă a locaşului de cult din Stroieşti.

VICHENTIE TRUSCAN,

pensionar, Stroieşti

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: