Lupte greco-romane, Campionatul Naţional U 23

CSM Suceava, din nou printre protagonistele competiţiei

La sfârşitul săptămânii trecute, la Iaşi, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de lupte greco-romane pentru tineret sub 23 de ani. Şcoala de lupte suceveană a demonstrat din nou că are resurse nebănuite, sportivii de la CSM numărându-se printre protagoniştii competiţiei.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat Cristian Teodor Chira, la categoria 97 de kilograme, medalia de argint obţinând-o Adrian Agachi, la categoria 77 de kilograme. Cu bronz au fost recompensaţi Marian Hangaleţ, la categoria 55 de kilograme, Turo Ursachi, la categoria 63 de kilograme, şi Andrei Traian la categoria 97 de kilograme.

De remarcat faptul că în clasamentul final pe echipe, CSM Suceava s-a situat pe locul al treilea. Antrenorii campionilor suceveni sunt Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan.

„Le mulţumim celor care ne-au sprijinit în obţinerea acestor performanţe, Primăria şi Consiliul Local Suceava, Consiliul Judeţean şi conducerea LPS Suceava, acolo unde o parte din sportivii noştri sunt elevi. Sper să avem performanţe progresive în următorii ani, pentru că majoritatea luptătorilor noştri sunt foarte tineri”, a declarat profesorul Valerică Gherasim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: