Cobrex Trans a anunţat două noi destinaţii, Perugia şi Barcelona, iar din toamnă va anunţa noi zboruri de pe Suceava

Compania aeriană Cobrex Trans, care urmează să înceapă să opereze, din 14 iunie, curse din Suceava spre Bucureşti şi Madrid, a anunţat noi destinaţii în portofoliul său, respectiv Barcelona şi Perugia.

Directorul Cobrex Trans, Constantin Apăvăloaie, a declarat pentru News Bucovina că pentru noile destinaţii vor fi făcute zboruri din Bucureşti spre Perugia şi retur, dar şi din Perugia spre Barcelona şi retur, fiind deja puse în vânzare bilete.

În ceea ce priveşte Suceava, din toamnă urmează să fie funcţionale noi destinaţii, a spus Apăvăloaie.

Din 14 iunie, compania Cobrex Trans va opera de la Suceava zboruri directe către Madrid în fiecare zi de luni şi joi, după următorul orar: Suceava 07.55 – Madrid (Barajas) 11.05, Madrid (Barajas) 12.05 – Suceava 16.55.

Totodată, compania va opera luni şi joi curse Bucureşti-Suceava şi retur, cu plecare la ora 6.30 de pe Bucureşti şi aterizare la ora 7.25 pe Suceava, iar retur, plecare la ora 17.25 de pe Suceava cu aterizare la ora 18.20 la Bucureşti.

Cobrex Trans, operator aerian român înfiinţat în 1994, operează cu un avion Boeing 737-300 cu 148 de locuri şi urmează să finalizeze procedura de leasing pentru un nou aparat Boeing necesar pentru backup.

Compania este certificată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română să desfaşoare operaţiuni aeriene de transport pasageri şi cargo în Europa, Orientul Mijlociu, dar şi Africa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: