Care va fi titlul nobiliar primit de Meghan Markle după nunta cu prinţul Harry

Nunta anului, între prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle, a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor. Cotidianul The Sun a publicat recent un material în care încearcă să răspundă la întrebarea cu privire la titlul de nobleţe care-i va reveni lui Meghan Markle după ce va intra oficial în familia regală britanică, sâmbătă, 19 mai, când îi va spune „da” prinţului Harry la Capela St. George din cadrul Castelului Windsor.

Începând de sâmbătă actriţa Meghan Meghan va purta titlul de Alteţa Sa Regală Prinţesa Henry de Wales, preluând practic în întregime titulatura şi rangul soţului său. Eventualii copii care vor rezulta din această căsătorie vor purta titlurile de lord sau lady şi nu de prinţ sau prinţesă. Ei ar putea totuşi să poarte titulatura de prinţi printr-o decizie excepţională a reginei Elisabeta a II-a.

Numele complet al lui Meghan este Rachel Meghan Markle, însă în anunţul Palatului Buckingham privind nunta sa cu prinţul Harry a fost numită doar Meghan şi probabil că va continua să-şi folosească doar prenumele în acţiunile oficiale la care va participa în calitate de soţie a prinţului Harry.

Actriţa în vârstă de 36 de ani nu va primi titlul de prinţesă. Conform speculaţiilor, prinţul Harry şi Meghan vor prelua titlurile de duce şi ducesă de Sussex de la regina Elisabeta a II-a a Mari Britanii, bunica prinţului Harry. Conform regulilor Coroanei Britanice, doar cei care s-au născut în familii regale pot folosi titlul de prinţ sau prinţesă urmat de nume.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: