Atletism, Campionatul Balcanic de Alergare Montană

Medalie de argint pentru echipa României, cu dornenii Bularda, Tocilă şi Rădoi în prim-plan

Cătălin Tocilă (LPS Suceava), Gabriel Bularda (Dorna Vatra Dornei) şi Marius Rădoi (Dorna Vatra Dornei) au cucerit medalia de argint alături de echipa naţionala a României la Campionatul Balcanic de Alergare Montană ce a avut loc în Vrnjacka-Banya (Serbia). Tocilă a încheiat cursa pe locul 4, Bularda a terminat pe 5, Rădoi a sosit pe locul 7, iar ultimul component al lotului, e vorba de Cătălin Liscan (LPS Botoşani), a ocupat în final locul 9.

„S-a văzut lipsa de pregătire a lui Gabriel Bularda, care în ultima lună de zile a fost cu gândul la un transfer la CS Botoşani. Sper ca rezultatul din Serbia să fie un duş rece pentru sportivul nostru în perspectiva Campionatului European de Alergare Montană care va avea loc peste două luni. Trebuie să muncească mai mult pentru a-şi apăra titlul european cucerit anul trecut”, a precizat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: