La a VIII-a ediţie a festivalului de la USV

Trei săptămâni de „Zile şi nopţi studenţeşti”

> Sub egida ZNSt @ USV 2018, organizate vor fi peste 100 de evenimente, intrarea, în limita locurilor disponibile, fiind  liberă  > Abordarea de anul acesta este una non-formală, pentru a implica tinerii în activităţi extracurriculare de natură educaţională, culturală, sportivă, socială şi civică, precum şi de dezvoltare a voluntariatului

 Cea de a VIII-a ediţie a Festivalului „Zile şi nopţi studenţeşti”  ia startul astăzi, 7 mai, cu un concert al trupelor Subcarpaţi şi Odyssey, pe esplanada Universităţii „Ştefan cel Mare”, începând ora 20. Potrivit conducerii USV, pe parcursul următoarelor trei săptămâni, sub egida Festivalului ZNSt @ USV 2018, vor fi organizate peste 100 de evenimente, incluzând concursuri studenţeşti individuale şi pe echipe; manifestări educaţionale extracurriculare; spectacole de muzică, teatru şi film; jocuri şi activităţi sportive; conferinţe şi ateliere de lucru; acţiuni civice; seri sociale. Reamintim că Festivalul „Zile şi nopţi studenţeşti” este un proiect al Asociaţiei Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), derulat în colaborare cu Universitatea „Ştefan cel Mare” şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, bucurându-se şi de implicarea activă a Grupului de Iniţiativă al Studenţilor din Basarabia (GIRB), a Asociaţiei Studenţilor din Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor (FIRESC), a Asociaţiei Europene a Studenţilor în Drept (ELSA), Asociaţiei Internaţionale a Studenţilor în Ştiinţe Economice şi Comerciale (AIESEC), Clubului de Marketing şi Asociaţiei Studenţilor Implicaţi în Dezvoltarea Carierei (ASTIDC). Festivalul propune o abordare non-formală, cu scopul de a atrage şi implica studenţii şi elevii în activităţi extracurriculare de natură educaţională, culturală, sportivă, socială şi civică, precum şi de a dezvolta voluntariatul şi capacităţile organizatorice ale tinerilor.  În limita locurilor disponibile, intrarea la aceste evenimente este liberă. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina web a universităţii şi pe pagina de Facebook a acesteia.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI