De la Dumbrăveni

Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al CJ Suceava

Senatorul PSD de Suceava Ioan Stan a anunţat, vineri, în cadrul Comitetului Executiv Judeţean al PSD Suceava desfăşurat la Dumbrăveni, că va candida la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava şi că îşi asumă candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava la alegerile din 2020.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, la întâlnirea Comitetului Executiv Judeţean al PSD Suceava au participat parlamentarii sociali-democraţi suceveni, membrii Biroului Permanent Judeţean al PSD, primarii şi preşedinţii organizaţiilor locale PSD. Din partea organizaţiei centrale a PSD a participat, ca invitat, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

În cadrul şedinţei, preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Ioan Stan, a anunţat că, deoarece  anii 2019 şi 2020 sunt ani cu activitate electorală intensă, alegerile pentru conducerile organizaţiilor locale PSD se vor desfăşura în luna mai 2018, astfel încât conducerile acestor organizaţii, reconfirmate sau nou alese, să-şi poată elabora strategiile care să le conducă la câştigarea confruntărilor electorale.

Ioan Stan şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al  Organizaţiei Judeţene a PSD şi, în această calitate, a anunţat că îşi asumă şi poziţia pe primul loc de pe lista consilierilor judeţeni sociali-democraţi şi, implicit, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Alexandru Rădulescu a subliniat că cei care au luat cuvântul – parlamentari, primari – au evidenţiat managementul bun al organizaţiei judeţene realizat de senatorul Ioan Stan ca preşedinte interimar în perioada 2016-2018 şi că acest management a determinat creşterea importanţei acestei organizaţii la nivel naţional, fapt demonstrat de o prezenţă largă a sucevenilor în Guvernul României, dar şi de prezenţa în repetate rânduri a unor membri marcanţi ai Guvernului şi chiar a preşedintelui Liviu Dragnea în judeţul Suceava, la activităţi ale Organizaţiei Judeţene PSD.

„Aceste reuşite, precum şi determinarea recunoscută sunt premise importante ca Organizaţia Judeţeană PSD să rămână principala forţă politică a judeţului, dar şi pentru câştigarea următoarelor confruntări electorale şi, în primul rând, pentru recâştigarea conducerii Consiliului Judeţean” a menţionat deputatul Alexandru Rădulescu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI