Noi facilităţi la zona de agrement Tătăraşi

>CL Suceava a aprobat realizarea de piste de bowling, circuite de tiroliană şi escaladă

Consiliul Local Suceava a aprobat, în unanimitate, în şedinţa ordinară de joi, un proiect de hotărâre privind studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului „Amenajare zonă de agrement Tătăraşi – etapa a II-a”.

Potrivit proiectului de hotărâre, municipalitatea suceveană doreşte diversificarea şi suplimentarea posibilităţilor de divertisment şi astfel propune executarea unor noi lucrări la zona de agrement Tătăraşi.

Conform proiectului adoptat, se propune realizarea a două circuite de tiroliană şi escaladă cu dificultate redusă, realizarea a două circuite de tiroliană şi escaladă cu dificultate medie, realizarea a două circuite de tiroliană şi escaladă cu dificultate sporită, realizarea unui grup sanitar destinat publicului, de asemenea trei piste de bowling, două pentru adulţi şi una pentru copii, precum şi realizarea unui foişor de lemn în zona beciului din faţa clădirii administrative.

Proiectul prevede şi extinderea de alei cu pavele, extinderea reţelei de apă, cişmele publice, reabilitarea beciului existent pentru a fi folosit drept magazie, „mărirea efectivului de material arbustiv şi arboricol pentru dezvoltarea durabilă a zonei”, montarea unei balustrade de protecţie în zona de drum a lacului, precum şi montarea unui sistem de supraveghere video.

„Investiţia nouă are un termen de realizare de 6 luni şi costă 1.880.828 de lei” a spus primarul Ion Lungu. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: