Timp de încă jumătate de an

Doina Elena Ganea este director medical al Spitalului Judeţean

> La concursul pentru ocuparea postului nu s-a prezentat niciun candidat

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat că a fost aprobată prelungirea mandatului cu 6 luni a actualului director medical al unităţii, medicul primar Doina Elena Ganea, după ce la ultimul concurs organizat pentru ocuparea acestei funcţii nu s-a înscris niciun candidat.

Rîmbu a spus că prelungirea cu 6 luni a mandatului actualului director medical al SJU Suceava a fost aprobată de Consiliul Judeţean Suceava.

Managerul consideră că, probabil, responsabilitatea mare şi salariul mai puţin motivant al directorului medical, în comparaţie cu cel al medicilor şi al medicilor şefi de secţii, au făcut ca la cele două concursuri organizate anterior de SJU Suceava să nu se înscrie niciun candidat.

Managerul SJU Suceava a subliniat contribuţia importantă a medicului primar oncolog Doina Elena Ganea, în calitate de director medical, în amplul proces de pregătire în vederea acreditării spitalului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: