Cătălin Nechifor apreciază că întâlnirea europeană pe silvicultură de la Suceava va fi o „vizită eminamente turistică”

> Mi-aş fi dorit ca la Suceava să avem măcar o reuniune la nivel de miniştri ai statelor UE, spune deputatul PSD de Suceava

 Fostul eurodeputat sucevean Cătălin Nechifor, deputat PSD, consideră că Suceava putea fi gazda unei întâlniri a miniştrilor statelor UE în cadrul Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, şi nu doar a directorilor din domeniul silviculturii.

Nechifor a comentat, într-o postare pe pagina sa de socializare, anunţul făcut joi că Suceava va fi, în perioada 5-7 iunie a.c., gazda reuniunii directorilor de regii ale pădurii din statele membre ale UE.

„Toate bune şi frumoase. Numai că alegerile europene se vor fi terminat la acel moment (deja există un acord pentru data de 26 mai) şi asta înseamnă că, din punct de vedere politic, va fi o vizită eminamente turistică, de tip felul 1, felul 2 şi felul 3, ţinând cont şi de faptul că preşedinţia rotativă a Uniunii Europene urmează să fie predată la 1 iulie. Practic se va merge pe sloganul «Finland is comming!»” arată Nechifor.

El a adăugat că şi-ar fi dorit ca la Suceava să fie organizată măcar o reuniune la nivel de miniştri ai statelor UE, unul din domenii putând fi extinderea Uniunii sau chiar cooperarea transfrontalieră şi instrumentul european de vecinătate.

„Doar că rămânem numai cu bradul de Crăciun, care va fi împodobit cu ornamente produse în China, importate din Germania” a apreciat ironic deputatul sucevean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: