Viceprimarul Lucian Harşovschi anunţă reabilitarea parcării din apropierea Direcţiei Silvice

… dar şi desfiinţarea trecerii pentru pietoni spre sediul Poliţiei Judeţene. Aceasta va fi mutată în zona Centrului Judeţean de Transfuzii Sanguine

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, începerea lucrărilor de reabilitare a parcărilor din municipiu, exemplificând cu cea din zona Direcţiei Silvice Suceava.

Viceprimarul a menţionat că din cauză că, în momentul de faţă, nu se pot crea noi locuri de parcare, proiectul celor 5000 de locuri de parcare este în continuare blocat de PSD în Consiliul Local, fiind deja nouă luni pierdute, acum se reabilitează doar parcările existente.

La parcarea din apropierea Direcţiei Silvice Suceava se vor înlocui bordurile şi se vor ridica la nivel canalele şi geigerele, iar după finalizarea covorului de asfalt şi marcarea acestuia, 30 de maşini vor putea fi parcate în mod ordonat.

Astfel, va fi reabilitată o parcare cu o suprafaţă de 650 mp, vor fi montate borduri mari pe o lungime de 95 de metri, vor fi înlocuite cinci cămine, se vor monta două noi grătare şi se vor folosi 63 de tone de asfalt BA 16 şi 30 tone de asfalt BAD 25

„Tot în zonă, pentru un trafic rutier mai lejer, se va anula trecerea de pietoni veche de la Direcţia Silvică spre Inspectoratul de Poliţie Judeţean, urmând ca una nouă să fie creată în intersecţia bulevardului 1 Mai cu strada Scurtă, în aşa fel încât traversarea să se facă pe lumina verde a semaforului” a precizat Harşovschi.

El a spus că pentru noua trecere pentru pietoni corpurile de iluminat sunt deja montate, urmând a fi marcată această trecere. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: