Prefectul Mirela Adomnicăi anunţă că, sub Preşedinţia României la Consiliul UE, Suceava va fi gazda Reuniunii UE în domeniul silviculturii

Suceava va fi gazda Reuniunii reprezentanţilor ţărilor UE în domeniul silviculturii, în perioada 5-6 iunie a.c., în contextul în care România va deţine, de la 1 ianuarie 2019, preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene, a anunţat, ieri, prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi.

Prefectul a spus că o delegaţie de la Ministerul Apelor şi Pădurilor, condusă de subsecretarul de stat Dan Deleanu – din care au mai făcut parte, între alţii, consilierul ministrului, Ciprian Muscă, şi directorul general – păduri, Ilie Mihalache – a fost prezentă ieri la Direcţia Silvică Suceava, pentru discuţii referitoare la organizarea Reuniunii UE a directorilor generali în domeniul silviculturii care se va desfăşura la Suceava în perioada 5-6 iunie.

La discuţii au participat prefectul Mirela Adomnicăi, primarul Ion Lungu şi reprezentanţi ai conducerii Direcţiei Silvice Suceava, respectiv directorul tehnic, Valerian Solovăstru, şi directorul comercial, Cătălin Diaconescu.

Mirela Adomnicăi a precizat că există întreaga deschidere din partea instituţiilor sucevene pentru organizarea acestei importante reuniuni europene. „Sunt convinsă că ne vom ridica la înălţimea şi complexitatea evenimentului, cel puţin pe segmentul care ţine de competenţa noastră pe raza judeţului Suceava, în ce priveşte capacitatea administrativă-logistică, resursele naturale pe care să le punem în valoare –, astfel ca misiunea să fie încheiată cu succes” a declarat prefectul de Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: