„Să nu treacă o zi fără să citeşti câteva pagini dintr-o carte !”

 În cadrul proiectului „Să nu treacă o zi fără să citeşti câteva pagini dintr-o carte!”, la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca au avut loc cu prilejul zilei de 23 aprilie – Ziua Internaţională a Cărţii – o serie de activităţi având ca scop valorificarea lecturilor suplimentare, stimularea plăcerii de a citi şi a gustului estetic în domeniul literaturii.

Elevi ai claselor de gimnaziu şi de liceu, coordonaţi de profesorii de limba şi literatura română, au desfăşurat în sala de bibliotecă a liceului prezentări de carte, un recital de poezii şi aforisme pe tema cărţii, prezentări ale personajelor îndrăgite, dialoguri autor – cititor, realizând de asemenea o expoziţie de carte, pliante, semne de carte, afişe de promovare a lecturii în şcoală şi manifeste jucăuşe pentru lectură.

Prin intermediul acestor activităţi elevii au învăţat că pot supravieţui oricăror încercări dacă au de partea lor cuvântul, pentru că omul este ceea ce citeşte; cartea îl face puternic, cartea îl face nemuritor. (Prof. CIGOLI MARIANA-ANISIA)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI