Flash

A trecut şi „Sfântul Gheorghe”, a venit şi ploaia, e de bine, vorba unui prieten de-al meu. E de bine şi că primul ministru al Israelului i-ar fi trimis o invitaţie lui Livache, marele preşedinte de partid şi de Camera Deputaţilor, să se ducă cu sosia lui cu tot (mare vicepreşedinte de partid şi prim-ministră în funcţie) să mute împreună ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim. Citez de pe surse: „Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, l-a invitat pe liderul PSD Liviu Dragnea în Israel, potrivit unei invitaţii prezentate de Antena 3, fără a se preciza însă data la care preşedintele PSD va merge. Nu este exclus ca deplasarea să aibă loc în acelaşi timp cu cea a premierului Viorica Dăncilă”. Despre agramatismul din text mă abţin să comentez. Totul e că capii pesedişti (cacofonie voită) se vor deplasa aproape de fâşia Gaza. Şi ştiţi de ce mă bucur? Poate fac palestinienii un lucru bun pentru ţara care i-a găzduit şi pe unii dintre ei o bucată de vreme şi organizează un atentat. La urma urmei cât o fi o bombă la nişte bombălăi. Ei… credeţi-mă, am glumit. Nu-mi doresc ca ăştia să scape chiar aşa uşor.

 COSMIN LEAHU

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. OBSERVATORUL_POPULIST says:

  Este posibil ca unele proceduri de la “Alcoolicii anonimi” sa fi produs asupra dvs. efecte atât adverse cât și perverse… Altfel,nu se explică de ce un om cu o anumită vechime in presă promovează exclusiv acest ton frivol,cu indemnuri la violență ,practic,abia disimulate,cam in maniera in care si alți frustrați din același registru tactic prestează din dosul șurii lor șubrede,cu mintea iremediabil afectată de carmol,ca frecție impropriu folosită și abuzată.
  In alt registru,care v-ar putea fi,totuși,accesibil ,ati putea concede că Dragnea și doamna prim-ministru Dăncilă au fost invitați în Israel ca urmare a inițiativei coaliției aflate la guvernare de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a statului Israel,act ce este,inainte de toate,unul de demnitate și de curaj,din categoria celor foarte rare in ultimii 30 de ani, pe la noi!
  Iar statul Israel recunoaște,la rândul său, in acest mod, nu substratul frivol pe care il insinuați și îl introduceți în discuție ci tocmai continuitatea unei atitudini a statului român,poate că ați uitat sau poate că ați lipsit de la această lecție din motive lesne de înțeles,însă România,cu cine o fi fost atunci prim-ministru,președinte,a fost unul dintre puținele state din Est care nu a rupt relațiile diplomatice cu Israelul ca urmare a razboiului din 1967,a avut și a cultivat relații privilegiate cu statul Israel,ceea ce ne face cinste și ne și onorează ca națiune. A te preface că nu știi că inițiativa guvernamentală a coaliției care,in fond este condusă de politicienii Dragnea și Tariceanu,ori vrei dumneata,ori nu vrei,se datorează acestei nevoi de atitudini demne,de această ieșire din ritmul de turmă condusă nemțește de frau Angela,deci a te preface inseamnă,cum am spus,o alunecare spre un frivol jegos,mai ales din cauza indemnului (fie el și miorlait,mimat sau searbăd) la violență efectivă,la terorismul canaliei de uliți care puiește din nou in Romania,de grija „statului de drept” al carui simbol este o chestie voluminoasă,dacă ințelegi,cu sex incert,ca doar de aia o considerați înger…
  Mai înseamnă ca un anume sas care vorbește la fel de rar precum gândește a fost prins in ofsaid și de această dată,că din acest impas nu va ieși cu bicicleta dar mai inseamnă și altele – inclusiv ca ziarul CRAI NOU,cu o anumită reputație de seriozitate,ar trebui să dezavueze,evident,simbolic, acest tip de indemn la violență și agresiune de prost gust și foarte condamnabila in plan moral.
  Iar pentru cineva ca dumneata care ignoră din cine știe ce motive care au legatură cu frecția menționată mai sus,folosită intr-o manieră improprie,dar și pentru alții care gândesc la fel dar se tem să o spună fie și în aceste forme disimulate,este bine să știți că motivul pentru care Dragnea se află in Israel,invitat oficial de catre prim-ministrul guvernului israelian,este unul de respect ,inclusiv al dreptului international public,nu cum pretind ,Ja Wohl,anumiți Übermenschen precum și slugile lor mandoliniste ! Dacă Ierusalimul nu este capitala Israelului și nu trebuie recunoscut pur și simplu ca un fapt notoriu și incontestabil,atunci ce mai înseamnă capitala unui stat când între acest milenar oraș și statul la fel de milenar care l-a creat există o legatură de natură inclusiv divină?
  Cautați prin cărți,este ușor de găsit Psalmul 137 al lui David,veți vedea de ce afost invitat Dragnea in Israel.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: