La Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul USV

Conferinţă cu participare internaţională

Asociaţia LUMEN şi Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare“ din Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Ştiinţifică de Drept şi Administraţie Publică Suceava şi Universitatea „Yuriy Fedkovych“ din Cernăuţi organizează, în perioada 27-29 aprilie a.c., Conferinţa internaţională ştiinţifică LUMEN Rethinking Social Action. Core Values in Practice – RSACVP2018.

Potrivit reprezentanţilor USV, în cadrul conferinţei s-au înscris 266 de participanţi din România, Republica Moldova, Cehia, Rusia, Albania, SUA, Franţa, Turcia, Italia, Lituania, Slovacia şi Spania, care vor prezenta 172 de lucrări în domenii precum: sociologie, asistenţă socială, ştiinţele comunicării, filosofie, istorie, filologie, sănătate publică, ştiinţe economice, ştiinţe politice, educaţie, studii religioase.

De asemenea, în cadrul Conferinţei LUMEN RSACVP2018, care va include şi o expoziţie de postere, se vor desfăşura opt activităţi de tip workshop, mese rotunde sau lansări de carte.

„A zecea ediţie a Conferinţei ştiinţifice internaţionale LUMEN este un eveniment transdisciplinar, al cărui obiectiv general este promovarea excelenţei ştiinţifice, încurajând cercetarea originală. Astfel, LUMEN RSACVP 2018 se concentrează asupra interferenţei dintre noile abordări teoretice şi practica socială şi educaţională, ţinând seama de necesitatea unei redistribuiri etice a acţiunii sociale” a arătat sursa citată.

Conferinţa se desfăşoară în asociere cu cea de a III-a ediţie a Conferinţei ştiinţifice Internaţionale Ethical and Social Dimensions on Public Administration and Law, organizată de Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii „Ştefan cel Mare“ din Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Ştiinţifică de Drept şi Administraţie Publică Suceava, Universitatea „Yuriy Fedkovych“ din Cernăuţi, Ucraina, şi Asociaţia LUMEN din Iaşi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: