Ambasadorul SUA în România transmite că nu mai vine la Suceava

> El urma să participe la inaugurarea Raftului American de la Biblioteca Bucovinei > La eveniment va fi prezentă Abigail Rupp, adjunctul şefului Misiunii SUA în România

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, care urma să fie prezent, astăzi, la Suceava, pentru inaugurarea Raftului American la Biblioteca Bucovinei, a anunţat că o modificare a agendei l-a determinat să anuleze vizita la Suceava, dar că va fi reprezentat de adjunctul şefului Misiunii SUA în România, Abigail Rupp.

Directorul Bibliotecii Bucovinei, Gabriel Cărăbuş, a anunţat, luni seara, că Ambasada SUA la Bucureşti şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava vor inaugura, miercuri, începând cu ora 9.30, Raftul American (American Shelf Suceava).

El a precizat că a fost informat că din cauza modificărilor de ultimă oră apărute în agenda ambasadorului Hans Klemm, acesta îşi exprimă regretul că nu va mai putea participa la inaugurarea American Shelf Suceava.

La această acţiune, ambasadorul Klemm va fi înlocuit de Abigail Rupp, adjunctul şefului Misiunii SUA în România.

Evenimentul este organizat de Ambasada SUA la Bucureşti şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava, cărţile fiind donate de Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România.

„American Shelf reprezintă o donaţie de carte – literatură americană clasică şi contemporană, literatură pentru copii şi tineret, lucrări de metodică a predării limbii engleze, materiale pentru perfecţionarea limbii engleze, continuarea studiilor în SUA, precum şi cărţi despre politica externă, istoria şi geografia Statelor Unite. Colecţia oferă acces la resurse despre SUA, cultura şi valorile americane” se menţionează într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Bibliotecii Bucovinei.

Donaţia oferită de Hans Klemm va intra în patrimoniul Bibliotecii Bucovinei spre a sta la dispoziţia profesorilor, elevilor şi a publicului interesat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: