Bucovina Dog Show 2018

> Două expoziţii naţionale şi o expoziţie internaţională de tip CACIB

 În perioada 28 şi 29 aprilie 2018, Asociaţia Chinologică a judeţului Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează cel mai important eveniment chinologic din regiunea Moldovei – Bucovina Dog Show 2018!

Alături de doar alte 13 oraşe din România, Suceava va fi gazda singurei expoziţii chinologice internaţionale din zona de nord a ţării. Bucovina Dog Show 2018 va fi o premieră şi pentru municipiul Suceava, întrucât prin cele trei expoziţii pe care le organizează oferă şansa celor înscrişi să devină direct Campion România.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două zile, sâmbătă, 28 aprilie, şi duminică, 29 aprilie, în parcarea Shopping City Suceava, şi le dă întâlnire tuturor iubitorilor de patrupezi pentru a admira un spectacol fascinant.

Bucovina Dog Show va reuni două expoziţii chinologice naţionale multirasă, cu decernarea titlului CAC (Certificat de Aptitudini pentru Campionat), ce vor avea loc sâmbătă şi o expoziţie internaţională de tip CACIB ce va avea loc duminică. În cele două zile de concurs, pentru cele trei expoziţii sunt înscrişi peste 750 de câini, din 60 de rase, precum şi peste 200 de proprietari şi canise, la competiţia jurizată de un corp de arbitri naţionali şi internaţionali. Expoziţiile se vor bucura de participare internaţională, aşteptându-se proprietari din Ucraina, Ungaria, Slovacia şi Republica Moldova.

Ca în fiecare an, vizitatorii vor putea admira câini de rasă de o diversitate uimitoare, unii dintre ei prezenţi pentru prima oară la competiţiile organizate la Suceava.

Evenimentul Bucovina Dog Show este organizat de 13 ani fără întrerupere de Asociaţia Chinologică a judeţului Suceava şi de 10 ani în parteneriat cu Shopping City Suceava, fiind deja una dintre manifestările marcante pentru judeţul Suceava şi pentru zona geografică Moldova, în cadrul căreia se realizează o promovare semnificativă a chinologiei ca sport şi ştiinţă, dar şi a zonei noastre, Bucovina.

Partenerii evenimentului: Royal Canin – partener principal, Egger, Rompeisaj, Belcando, Animax, Darex Auto – transportator oficial al evenimentului, OrMedia, Aqua Carpatica, Citadin Construct, Restaurant Any Time, Mobexpert, Carrefour Suceava, Leroy Merlin. (CP)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: