Pentru administrarea cafenelei din Zona de Agrement Tătăraşi

Licitaţie pornind de la 792 lei/lună

Consiliul Local Suceava va lansa o licitaţie în vederea acordării dreptului de folosinţă prin locaţiune a spaţiului de 88 mp situat în Zona de Agrement Tătăraşi, pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică – cafenea.

Potrivit proiectului de hotărâre iniţiat de primarul Ion Lungu, preţul de pornire a licitaţiei este de 9 lei/mp/lună.

Primarul arată în expunerea de motive că Direcţia Generală a Domeniului Public a preluat investiţia “Amenajare Zonă de Agrement Tătăraşi” şi a solicitat ca administrarea spaţiului multifuncţional – tip cafenea să se facă de un operator economic.

El precizează că acest spaţiu multifuncţional tip cafenea va fi atribuit în folosinţă prin locaţiune în urma organizării unei şedinţe de licitaţie cu strigare.

Serviciul de specialitate propune ca preţul de pornire a licitaţiei să fie de 9 lei/mp/lună, adică 792 de lei la cei 88 de mp ai cafenelei.

Zona de Agrement Tătăraşi a fost inaugurată în urmă cu o săptămână.(N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: