Lanţul sucevean de restaurante Spartan a ajuns la 36 de unităţi în ţară

Lanţul sucevean de restaurante Spartan, aflat între primele din ţară, a atins 36 de unităţi deschise în mai multe oraşe din România şi intenţionează să reia demersurile pentru extinderea pe pieţe externe.

Lanţul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat în Alba Iulia cea de-a 36-a unitate, investiţie de 130.000 de euro, şi anunţă noi deschideri în zona de vest a ţării, în oraşe ca Sibiu, Bistriţa, Timişoara sau Cluj-Napoca, ca şi în Bucureşti, informează profit.ro

În afara extinderii la nivel naţional, fondatorul Spartan are în plan şi reluarea demersurilor pentru deschiderea primului restaurant din afara ţării, precizează sursa citată.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care deţine şi platforma www.francizelacheie.ro. Lanţul de restaurante a fost fondat în 2012 şi numără 32 de restaurante, dintre care 14 sunt restaurante proprii şi alte 22 sunt în sistem de franciză, deschise în Capitală şi în 19 oraşe din ţară: Suceava, Arad, Braşov, Iaşi, Cluj, Timişoara, Botoşani, Galaţi, Brăila, Focşani, Târgu-Jiu, Craiova, Piteşti, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamţ şi Constanţa.

Cifra de afaceri înregistrată de lanţul de restaurante Spartan la finalul anului 2016 este de aproximativ 14 milioane de euro. În cele 14 restaurante deţinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 250 de persoane, iar în total, în toate cele 36 de unităţi lucrează peste 800 de angajaţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: