În data de 30 aprilie nu se vor face înmatriculări auto…

…dar se va susţine proba practică de traseu pentru obţinerea permisului de conducere

Luni, 30 aprilie 2018, zi declarată liberă de Guvernul României, proba practică de traseu pentru obţinerea permisului de conducere va avea loc pentru persoanele programate la acea dată, anunţă Prefectura Suceava. La Serviciul Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor este singura activitate care se va desfăşura în ziua menţionată, arată sursa citată.

Persoanele programate pentru înmatricularea autovehiculelor în ziua de 30 aprilie sunt rugate să se prezinte înainte de această dată sau după 1 mai cu talonul printat care certifică rezervarea şi să aibă în vedere valabilitatea documentelor prezentate pentru înmatriculare.

În şedinţa de Guvern din 12 aprilie 2018, s-a stabilit ca ziua de 30 aprilie 2018 să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, având în vedere că marţi, 1 mai, este zi liberă nelucrătoare, conform Codului Muncii, arată Prefectura Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: