Cobrex Trans anunţă că vânzările online de bilete pentru cursele din Suceava vor începe în 23 aprilie

Cobrex Trans, compania aeriană care va începe din 14 iunie să opereze zboruri de pe Aeroportul Suceava spre Madrid, Verona şi Bucureşti, a anunţat că vânzările online de bilete vor începe din data de 23 aprilie.

Compania şi-a actualizat pagina de internet, pe care a inclus acest anunţ.

Compania aeriană Cobrex Trans trebuia să înceapă, de luni, 16 aprilie, punerea în vânzare a biletelor pentru cursele care ar urma să intre în funcţiune din 14 iunie, dar ar fi întâmpinat probleme legate de implementarea platformei de ticketing.

Directorul comercial al Cobrex Trans, Petru Ştefan Runcan, a anunţat la 4 aprilie, într-o conferinţă de presă, că operatorul aerian va opera, din 14 iunie, curse regulate, luni şi joi, pe Aeroportul Suceava, de la şi dinspre Bucureşti, Madrid şi Verona. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: