Unceşti

Incendiu provocat intenţionat la o gospodărie

Flăcări violente au izbucnit marţi, în jurul orei 22, într-o gospodărie din satul Unceşti, comuna Buneşti. Chemaţi în ajutor, militarii detaşamentelor de pompieri Fălticeni şi Suceava au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardea acoperişul unui adăpost de animale, cu pericol de propagare a flăcărilor la casa de locuit şi la un alt adăpost.

Mai bine de două ore a durat lupta salvatorilor militari cu flăcările care au transformat în scrum acoperişul grajdului pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, circa 5 tone de furaje şi 1,5 tone de cereale. În urma incendiului s-au degradat şi pereţii portanţi ai construcţiei.

Cercetările efectuate ulterior au condus la concluzia că tot necazul a pornit de la folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii au salvat casa şi anexa gospodărească.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: