Acţiuni derulate de poliţişti pe raza judeţului

Pe parcursul zilei de marţi, lucrătorii Serviciului Rutier Suceava şi Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au organizat o acţiune pe raza capitalei judeţului pe linia respectării legislaţiei privind transportul de persoane în regim de taxi. Potrivit datelor oficiale, în cadrul acesteia au fost controlaţi 53 de conducători auto de taximetre, fiind aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 3100 lei.

S-a reţinut un permis de conducere şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Un echipaj de poliţie a oprit pentru control pe strada Biruinţei din municipiu un autoturism folosit în regim de taxi, al cărui conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest. Omul se afla la volan deşi băuse, reprezentând un pericol pentru sine şi posibilii pasageri. Etilotestul a indicat 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot marţi, şi Poliţia Municipiului Vatra Dornei a organizat o acţiune punctuală, pe raza de competenţă, pe linia prevenirii urcării la volan după consumul de băuturi alcoolice, a încălcării regimului legal de viteză şi a depăşirilor neregulamentare în rândul conducătorilor auto, în cadrul căreia au fost testaţi alcoolscopic 13 şoferi. Au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 7000 lei.

Pe raza municipiului Rădăuţi, poliţiştii din localitate, în cooperare cu poliţiile orăşeneşti Siret şi Vicovu de Sus, au organizat o acţiune pentru asigurarea unui climat de ordine publică şi siguranţă rutieră, în cadrul căreia au fost testaţi cu aparatul etilotest 29 de conducători auto. Tot în cadrul acţiunii au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale în valoare de circa 20000 lei, din care 11 pentru încălcarea regimului legal de viteză, cinci faţă de conducătorii de atelaje hipo şi 48 pentru alte cauze. Oamenii legii au mai reţinut un permis de conducere şi două certificate de înmatriculare şi au ridicat un set de plăcuţe de înmatriculare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: