Gheorghe Flutur, la inaugurarea zonei de agrement Tătăraşi:

Municipiul Suceava are nevoie de mai multe zone de agrement, dar şi de terenuri pentru dezvoltare urbanistică

E anormal ca sute de hectare de teren de la ADS să fie ţinute blocate în centrul oraşului, consideră şeful executivului judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a participat, vineri, la inaugurarea primei zone de agrement a municipiului Suceava, l-a felicitat pe primarul Ion Lungu şi şi-a exprimat convingerea că nu se va opri doar la această zonă, ci va continua şi cu parcul Şipote.

„Suceava avea nevoie de zone de agrement. Mă bucur că va continua cu parcul Cetăţii, zonă de agrement pentru municipiul Suceava, pentru că o aglomerare de 100.000 de locuitori are nevoie de aşa ceva” a spus Flutur.

El a arătat că zona de agrement recent inaugurată va atrage mulţi suceveni, ceea ce înseamnă că mai puţini suceveni vor fugi la Gura Humorului şi în alte părţi pentru agrement.

Gheorghe Flutur şi-a exprimat speranţa şi că pe râul Suceava, prin regularizare, se vor putea amenaja şi alte zone de agrement, de asemenea în zona Iţcani şi în zona comercială, menţionând că se poartă discuţii cu Apele Române, cu Ministerul Mediului, cu Primăria Suceava pentru a găsi spaţii şi pentru alte locuri de agrement.

„Apreciez această iniţiativă. Sunt convins că va fi o oază de linişte pentru suceveni” a spus Flutur.

El a arătat că zona de agrement nu e departe de centru şi că se poate veni şi pe jos acolo, dar că trebuie prevăzute mai multe parcări.

„Faci un lucru bun şi trebuie să te gândeşti la soluţii pentru parcări. Cred că asta va trebui să fie preocuparea dumneavoastră principală” a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că Suceava are nevoie de terenuri pentru dezvoltare urbanistică.

„Sper că vom găsi soluţii şi înţelegere în Parlamentul României ca din terenurile Agenţiei Domeniului Statului (ADS) să mai putem da Primăriei Municipiului Suceava o suprafaţă de teren pentru dezvoltare, fie că vorbim despre parc industrial, fie că vorbim de zone de construcţii. Cred că este anormal ca în centrul unui oraş ca Suceava să ţii blocate sute de hectare de teren ale ADS şi să nu dai drumul la dezvoltarea pe orizontală urbanistică” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: