Rugbi, Divizia Naţională

CSM Bucovina Suceava a cedat şi pe terenul echipei Ştiinţa Petroşani

> Într-un meci contând pentru etapa a XI-a, Ştiinţa Petroşani – CSM Bucovina Suceava 39-5

 În cadrul rundei a XI-a a Diviziei Naţionale de rugbi, CSM Bucovina Suceava a avut parte din nou de o deplasare de distanţă, după cele de la Constanţa şi Năvodari, de această dată sucevenii poposind la Petroşani. În aceste deplasări, sucevenii nu se pot baza pe întreg lotul de jucători, pentru că o mare parte dintre ei au serviciu. În consecinţă, forţa grupării bucovinene este mult diminuată.

Partida de la Petroşani nu a fost diferită de celelalte din acest an, CSM Bucovina Suceava înregistrând al patrulea eşec consecutiv. Deşi scorul după primele 20 de minute a fost 0-0, gazdele au profitat apoi de lipsa de experienţă a multora dintre rugbiştii suceveni şi au câştigat pe final cu 39-5.

„Nu s-a jucat rău o mare parte din acest meci, însă s-au comis o sumedenie de greşeli individuale şi petroşănenii au marcat pe contraatac. Fără o mulţime de jucători importanţi în lot nu am putut face faţă experienţei gazdelor şi am pierdut clar.

Sper să ne revenim în partidele pe care le vom avea pe propriul teren. O ocazie bună, deşi va fi foarte greu, va fi duminică 22 aprilie, când pe stadionul Unirea va veni RC Bârlad” a declarat antrenorul echipei de rugbi CSM Bucovina Suceava, Marius Colţuneac.

Punctele formaţiei sucevene în jocul de la Petroşani au fost realizate dintr-un eseu al veteranului Nichiforiuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: